Over Van Mierlo Vlees

Welkom bij de Barbeque & Gourmet specialist uit Someren

Van Mierlo Vlees al meer dan 25 jaar hét adres voor Barbeque vlees te bestellen

Bij Van Mierlo Vlees kunt u terecht voor al uw BBQ pakketten of voor het bestellen van een Reuzenpan en Party pakketten.
Wij zijn de BBQ specialist in de regio Someren en Asten.

Wij hebben een uitgebreid assortiment vleesproducten die in onze slagerij op ambachtelijke wijze worden klaar gemaakt. Maar ook voor Vis, Glutenvrije en Vegetarische barbecueproducten kunt u bij ons terecht.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of door te bellen: T: 0493-496358 of mailen  info@vanmierlovlees.nl

Ambachtelijk vlees uit de eigen slagerij

Van Mierlo Vlees staat garant voor kwaliteitsvlees, vlees wat zorgvuldig geselecteerd is voor de barbecue. Lekker, vers en mals! Wij hebben alles in huis wat u ook bij een ambachtelijke specialist mag verwachten.Wij helpen u graag bij uw keuze en geven u graag tips voor de beste bereiding, dit om uw barbecue onvergetelijk te maken.

Eigen bezorgservice, 7 dagen per week!

Van Mierlo Vlees wil het u zo eenvoudig mogelijk maken, daarom hebben wij een eigen bezorgservice. Dat wil zeggen 7 dagen per week op verschillende tijden bezorgmogelijkheden. Onze gekoelde wagens bezorgen gratis in de gemeentes; Someren, Asten, Heusden, Maarheeze, Nederweert, Weert, Leende, Meijel en Neerkant. Het mooiste van alles, we halen het ook weer gratis op en doen voor u de afwas!

Specialist in allergenenvrij vlees

Bij Van Mierlo Vlees kunt u terecht voor het lekkerste vlees ook als u overgevoelig bent voor allergenen (bijv. glutenvrij en lactosevrij). Geen lapje naturel vlees, bij ons krijgt u heerlijk smaakvol gekruid vlees, aangepast op uw wensen. Deze wensen kunt u aan ons doorgeven T: 0493-496358 of mail ons: info@vanmierlovlees.nl

De verschillende pakket Mogelijkheden

Heerlijk BBQ vlees

Voor iedereen vanaf 5 personen een barbecue pakket

Bekijk BBQ pakketten

BBQ zelf samenstellen

Maak je eigen barbecue pakket van alle soorten vis en vlees

Zelf samenstellen

Party pakketten

Vanaf 20 personen een party pakket

Bekijk Party pakketten

Verpakt vlees

Vacuum verpakt ingevroren vlees bestellen

Bekijk Verpakt vlees