Disclaimer

 

Deze (web)site is eigendom van de Van Mierlo Vlees. De informatie op deze site bevat algemene informatie. Prijswijzigingen en Type fouten voorbehouden.

Werking website

Van Mierlo Vlees kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Berekeningen op de website

Bij de berekeningen op deze site zijn we uitgegaan van prijzen in de berekeningsmodule.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Van Mierlo Vlees. U mag de informatie op onze website voor privédoelen gebruiken, onder voorwaarde dat u vermeldt dat u de informatie heeft gevonden op de website van Van Mierlo Vlees en dat u de informatie ongewijzigd laat. Als u de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet u daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Over de disclaimer

Van Mierlo Vlees behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u altijd op deze website.

De verschillende pakket Mogelijkheden

Heerlijk BBQ vlees

Voor iedereen vanaf 5 personen een barbecue pakket

Bekijk BBQ pakketten

BBQ zelf samenstellen

Maak je eigen barbecue pakket van alle soorten vis en vlees

Zelf samenstellen

Party pakketten

Vanaf 20 personen een party pakket

Bekijk Party pakketten

Verpakt vlees

Vacuum verpakt ingevroren vlees bestellen

Bekijk Verpakt vlees