Verpakt vlees bestellen

Bij van Mierlo vlees kunt u vacuum verpakt ingevroren vlees bestellen. Keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van rundvlees, varkensvlees en kip producten, welke na de slacht vers verwerkt en gevacumeerd wordt. Hierna wordt het door ons ingevroren waardoor de kwaliteit en smaak optimaal gewaarborgd wordt.

Vepakt vlees bestellen

Bij Van Mierlo Vlees kunt u vacuum verpakt diepgevroren vlees producten bestellen. Keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van vlees producten zoals Rundvlees, varkensvlees en kip. Alles bereid op ambachtelijke wijze. Ook voor speciale delen als picanha, bavette, ribeye enzovoort. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. T: 0493-496358 of mail ons: info@vanmierlovlees.nl

Verrukkelijk leven

Van Mierlo Vlees staat garant voor kwaliteitsvlees, vlees wat zorgvuldig geselecteerd is. Net als voor uw goede leven, voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het goede leven van het vee. Uitsluitend vee van Limousin-runderen worden door ons bereid. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees dat door zijn mooie structuur lekker mals en sappig is.

Limousin Regionaal Boeren Aangesloten

Zorg en aandacht

De Stichting Limousin Regionaal ziet erop toe dat de aangesloten bedrijven speciale aandacht besteden aan de voeding en de gezondheid van de runderen. Het IKB/Qlip-KCR certificaat betekent een extra onafhankelijke controle met het ook op de voedselveiligheid. Limousin Regionaal staat garant voor productie in de natuurlijke kudde.

De verschillende pakket Mogelijkheden

Heerlijk BBQ vlees

Voor iedereen vanaf 5 personen een barbecue pakket

Bekijk BBQ pakketten

BBQ zelf samenstellen

Maak je eigen barbecue pakket van alle soorten vis en vlees

Zelf samenstellen

Party pakketten

Vanaf 20 personen een party pakket

Bekijk Party pakketten

Verpakt vlees

Vacuum verpakt ingevroren vlees bestellen

Bekijk Verpakt vlees